tirsdag 14. oktober 2008

Ny bærestilling





I dag har vi prøvd en ny bærestilling med Moby Wrapen våres. Ariel likte veldig godt å få se utover når vi va på butikken i dag. Legg med et bilde av Ariel i bæresjalet (æi ser helt forfærdelig ut på det bilde, så bare overse det)

Æi og Ariel har bare kosa oss hjæmme i formiddag. E sjelden vi har en hel formiddag for oss sjøl. (E travelt å være hjæmme i permisjon.) Lægg med nåen bilder av ho i Ralph Lauren dressen sin som ho fikk i gave hos tante Annie, Onkel Per,Daniel, Jane og Amanda i barselgave, den e kjæmpesøt synes æi. Har jo lagt ut en del bilder av ho Ariel fram til no, men på dæm e ho bare blid og glad. Så tenkte æi skulle lægge ut nåen surkebilder av ho (e ikke ofte ho e sur asså) Ho blei litt lei i dag etter at ho hadde logge længe på gålve, så da kom surleppa ut. Da så æi mitt snitt og fant fram kameraet og fikk tadd nåen bilder av ho. (ho synes nok mamman hennes va helt grusom som heller tok bilde av ho, enn å ta ho opp med en gang)

Ariel tok kveld kl halv åtte i dag, så no slappe vi bare av nede i kjellerstua. Vi håpe begge to på en bedre natt enn det vi hadde i natt. Håpe ho snart skal begynne å sove hele natta.

Ingen kommentarer: