onsdag 15. oktober 2008

Hos fotografen

Rebeccaog Tobias
Birk
Tine og Joacim (Philip Emil sov)

Gudmor Julia og Ariel

Ikke nåkka godt med grøt asså
Nina og Mia



I dag har vi vært å tadd bilder hos Fame. Æi har jo fire venninner som fikk onge fra april til august i år. Så vi va å tok bilde av dæm alle fæm. Va ikke så lett å få fem små, til å være blid og opplagt hele tia. Så blir spennanes å se kordan bildan blir. Før fotograftimen va vi på kafe og spiste lunsj sammen, det va kjæmpekoselig.



Vi har igjen prøvd å gi grøt til Ariel.Men det smakte ikke nåkka bedre denna gangen heller, så alt kom ut. Lure litt på om vi skal prøve å gi ho avokado snart, hvis ikke grøten går ned. Hadde vært greit om ho ville begynne å spise litt fast føde no.



Æi har vært å kjørt Sandnes rundt for å finne en bitering til Ariel i dag. ikke en hellt vanlig bitering, men en der man kan ha frukt i så ho kan suge på og få ut fruktsaft. Men ingen hadde det inne, så må nok bare smørre mæi med tolmodighet litt til.



I dag tok Ariel kveld kl halv åtte, ho va nok sliten etter en lang og slitsom photoshoot.Vi håpe at natta i natt blir like bar som i natt. Ho va så flink og sov godt i natt. Spiste bare to ganger.

Ingen kommentarer: