søndag 26. oktober 2008

Jentehelg







I helga har æi og Ariel hadd jentehelg (med litt guttebesøk) Eivind har vært på jobbtur i København(kommer hjæm i mårra) Vi har kosa oss masse.. Va på middag hor Rebecca, Thomas og tobias på fredag. På lørdag hadde vi Julia og Birk på besøk. Æi og Julia satt å scrappa til kl halv tre på natta. Så va tungt å stå opp kl halv 6 i dag når Ariel våkna. Birk og julia har vært på besøk her i dag også. Veldig koselig.






Ariel har mer grøt i dag. No gikk det meste ned, og det virka som at ho likte det. Så no blir det litt grøt kvær dag framover. Så har æi store planer om å begynne å lage mat til ho sjøl. Så får se kordan det går.






Æi legg med nåen bilder av Ariel. Ho fikk pakke i posten av Farmor som har vært i London, så på nåen av bilden leke ho med gavan ho fikk av ho. Æi har kjøpt ei nydelig bamselue til ho, så legg med et bilde av ho i den også.






I kveld sovna Ariel litt over 6, så no sitt æi bare å slappe av. Deilig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei hei! Så kjekt d e å få følge med på ka dåkke holde på med og sånn :) veldig koselig! Håpe d går bra med dåkke (ser nå sånn ut påbloggen :)! Klem fra Rannveig